Semma

Ons verhaal

Hallo! Ik ben Semma en dit schattige hondje is Magnus.

Ik ben nagelstyliste en browista. Dat houdt in dat ik nagelbehandelingen aanbied die gaan van een klassieke manicure waarbij natuurlijke, maar nette en verzorgde nagels centraal staan, tot lange kunstnagels met uitgebreide nail art. Ideaal dus voor de mensen die met een uniek kunstwerkje op hun nagels naar huis willen! Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor wenkbrauwbehandelingen, zoals wenkbrauwstyling, -kleuring en brow lamination.

Mijn streefdoel is het uitbaten van een toegankelijk en gezellig salon waar iedereen zich op zijn gemak voelt, zelfs als het de eerste keer is dat je zo'n behandeling laat uitvoeren. Ben je benieuwd naar de wereld van de nagelstyling of wenkbrauwbehandelingen, maar was er tot nu toe altijd iets wat je tegenhield? Dan ben je bij mij op het juiste adres. 

Zit je met vragen over bepaalde behandelingen, technieken of nail art die je gezien hebt op Pinterest of Instagram? Ben je een beetje uit het lood geslagen over bepaalde begrippen die je op deze site bent tegengekomen? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Dit kan via mail, het contactformulier op deze website, via Facebook of Instagram.

Mijn zaak bevindt zich in het kapsalon Adorelle. Wil je bijvoorbeeld een gellakbehandeling koppelen aan een nieuw kapsel, dan kan je boeken via de link die je onder aan de pagina vindt.